Jouw pensioen

Behalve nu, je wilt natuurlijk ook in de toekomst genoeg inkomen hebben om van rond te komen, en daarbij het liefst ook nog leuke dingen doen. In veel arbeidsvoorwaarde is een pensioen opgenomen. Hierdoor weet je dat je later kunt genieten van een goed pensioen. Het is echter belangrijk om het pensioen goed in de gaten te houden, want er blijven veranderingen plaatsvinden die invloed kunnen hebben op jouw pensioen.

Om ook tijdens je pensioen de huidige levensstandaard aan te houden, is er voldoende inkomen nodig. Een pensioen als aanvulling op de AOW is daarvoor de meest voor de hand liggende oplossing. Echter kan het pensioen lager uitvallen dan verwacht, door bijvoorbeeld het overstappen naar een nieuwe werkgever. Hierdoor kan een pensioengat ontstaan. Vaak wordt er tegenwoordig niet meer gekeken naar het laatst verdiende loon, maar naar het gemiddelde verdiende loon uit jouw loopbaan.

 
Het is dus van belang om je pensioen doorlopend goed in de gaten te houden. Ik help je hier graag bij verder. Hierdoor weet je ook op jouw oude dag precies waar je aan toe bent.

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Nobel financieel advies logo licht

Nobel Financieel Advies is jouw persoonlijke hypotheekspecialist, Veel mensen die voor het eerst bij mij komen, geven aan eigenlijk geen goed beeld te hebben van de financiële situatie waarin ze zich bevinden. Betaal ik niet teveel voor mijn hypotheek? Ben ik niet oververzekerd? Wat gebeurt er als ik werkloos raak? Het is belangrijk om een helder beeld te hebben van jouw situatie en er vertrouwen in te hebben dat dit goed geregeld is.

Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00

Weekenden en avonduren op afspraak

Kantoorgegevens

AFM

12048248 
Kifid 300.018007
KVK 82676844
Volg mij op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab