Over lenen

Heb je een nieuwe auto op het oog? Is de badkamer nu écht toe aan een verbouwing? Wil je de wereld verkennen? Voor dergelijke zaken kan het zijn dat je niet direct het passende budget ter beschikking heeft. Geld lenen is in een dergelijke situatie een optie. Het is van belang om een verantwoorde lening te sluiten, uiteraard tegen een scherp tarief. Ik help je graag verder, en vergelijken de verschillend aanbieders voor jou. 

Persoonlijk krediet
Een persoonlijke lening is een overzichtelijke lening, waarbij je altijd weet waar je aan toe bent. Zo weet je exact het geleende bedrag, de kosten en de looptijd. Dit voorkomt onverwachte financiële zorgen, wat het ideaal maakt voor een éénmalige aankoop (bijvoorbeeld een auto, boot of caravan). 

Het nadeel van deze zekerheid is dat de lening minder flexibel is. De rente is vaak hoger, en als je eerder wilt aflossen dan moet er vaak een boete aan de bank worden betaald voor de misgelopen rente. 

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Nobel financieel advies logo licht

Nobel Financieel Advies is jouw persoonlijke hypotheekspecialist, Veel mensen die voor het eerst bij mij komen, geven aan eigenlijk geen goed beeld te hebben van de financiële situatie waarin ze zich bevinden. Betaal ik niet teveel voor mijn hypotheek? Ben ik niet oververzekerd? Wat gebeurt er als ik werkloos raak? Het is belangrijk om een helder beeld te hebben van jouw situatie en er vertrouwen in te hebben dat dit goed geregeld is.

Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00

Weekenden en avonduren op afspraak

Kantoorgegevens

AFM

12048248 
Kifid 300.018007
KVK 82676844
Volg mij op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab