Advies nodig? 0573 - 763440

Verzekeren

Verzekeren
Het is belangrijk om verzekeringen zo goed mogelijk af te stemmen op de risico’s. Het is niet voor niets dat het verzekeren maatwerk is. Onze specialisten helpen u graag aan de verzekeringen die goed bij u passen. Het zoeken naar de beste voorwaarden tegen een scherpe premie. Dat is onze specialisatie.

Welke verzekeringen zijn noodzakelijk?
Welke verzekeringen heeft u echt nodig en welke hoeft u niet af te sluiten? Goed advies maakt het verschil. Voor iedereen is het namelijk weer anders. Hierbij maakt het alleen al een groot verschil of u een huis huurt of een huis bezit. Ook de gezinssituatie kan een verschil maken. Wij zorgen voor een goed afgestemd verzekeringspakket.

Verzekeren hoeft niet ingewikkeld
Wij zijn van mening dat u altijd toegang moet hebben tot de polissen en de meest actuele informatie. Wij maken gebruik van de VerzekeringsApp. Een app op uw telefoon of tablet maakt het sturen van polissen, rekeningen en brieven onnodig. Met de Verzekeringsapp heeft u de polissen en alle gegevens over uw verzekeringen altijd bij de hand. Ook op onze website kunt u inloggen om uw polissen te raadplegen en uw gegevens te beheren. Geen stortvloed aan papieren meer in uw brievenbus.

Wij zijn onafhankelijk waardoor wij de focus leggen op uw belangen en niet op de belangen van verzekeraars.  Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 0573 – 763440. Een mail sturen kan natuurlijk ook.
U kunt een mail sturen naar: info@n-fa.nl.

Copyright © 2019 Nobel Financieel Advies
Contact | Mijn Polissen | Disclaimer | Privacy statement

KvK: 59069384
AFM: 12042166

Website door: Dutch Media Lab