Advies nodig? 0573 - 763440

Behalve nu, wilt u natuurlijk ook in de toekomst genoeg inkomen hebben om van rond te komen, en daarbij het liefst ook nog leuke dingen doen. In veel arbeidsvoorwaarde is een pensioen opgenomen. Hierdoor weet u dat u later kunt genieten van een goed pensioen. Het is echter belangrijk om het pensioen goed in de gaten te houden, want er blijven veranderingen plaatsvinden die invloed kunnen hebben op uw pensioen.

Om ook tijdens uw pensioen de huidige levenstandaard aan te houden, is er voldoende inkomen nodig. Een pensioen als aanvulling op de AOW is daarvoor de meest voor de hand liggende oplossing. Echter kan het pensioen lager uitvallen dan verwacht, door bijvoorbeeld het overstappen naar een nieuwe werkgever. Hierdoor kan een pensioensgat ontstaan. Vaak wordt er tegenwoordig niet meer gekeken naar het laatst verdiende loon, maar naar het gemiddelde verdiende loon uit uw loopbaan. 
 
Het is dus van belang om uw pensioen doorlopend goed in de gaten te houden. Onze specialisten helpen u graag verder. Hierdoor weet u ook op uw oude dag precies waar u aan toe bent. 

Copyright © 2019 Nobel Financieel Advies
Contact | Mijn Polissen | Disclaimer | Privacy statement

KvK: 59069384
AFM: 12042166

Website door: Dutch Media Lab