Advies nodig? 0573 - 763440

Over ons

Veel mensen die voor het eerst bij ons komen, geven aan eigenlijk geen goed beeld te hebben van de financiële situatie. Betaal ik niet teveel voor mijn hypotheek? Ben ik niet oververzekerd? Wat gebeurt er als ik werkloos raak? Het is belangrijk om een helder beeld te hebben van uw situatie en er vertrouwen in te hebben dat dit goed geregeld is.

Addy Nobel
Ik ben Addy Nobel, getrouwd en troste vader van een zoon en dochter. Ik ben nu twaalf jaar werkzaam als financieel adviseur, waardoor ik veel uiteenlopende situaties ben tegengekomen. Als Erkend Hypothecair Planner en Erkend Financieel Adviseur kan ik u adviseren over al uw financiële vraagstukken.

Als adviseur is het mijn taak dat u in uw privéleven weet dat de financiële zaken goed geregeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheid- of andere schadeverzekeringen, en ook aan de meer complexe zaken als uw hypotheek en financiële planning. Een huis kopen, trouwen of samenwonen, kinderen krijgen, studerende kinderen, stoppen met werken; u wilt goed op deze en andere gebeurtenissen zijn voorbereid.

Als u de persoon bent die wil dat alles goed voor u geregeld wordt, dan bent u aan het juiste adres. Ik geloof dat een financieel adviseur u moet ontzorgen en u bijstaat bij uw financiële vraagstukken. Ook als het wat moeilijker wordt, probeer ik altijd een oplossing te vinden. Vaak is er veel meer mogelijk dan in eerste instantie lijkt.

In alles wat ik doe vind ik het belangrijk dat ik naast u sta als uw adviseur. Een adviseur die alle banken en verzekeraars af gaat om het beste voor u te regelen. Een die echt onafhankelijk is.

Wilt u dat ook? Neem dan contact met mij op!

Hieronder vindt u onze dienstverleningsdocumenten: 
Vermogen NFA
Risico NFA
Hypotheek NFA

Copyright © 2019 Nobel Financieel Advies
Contact | Mijn Polissen | Disclaimer | Privacy statement

KvK: 59069384
AFM: 12042166

Website door: Dutch Media Lab